Hur bankerna styr vårt samhälle del 9

Här är en predikan av pastor Rod Parsley ifrån 2007 där han tar upp hur de privata bankerna har har satt hela USA-s befolkning i en skuld som de aldrig kan betala tillbaka.
Det som han tar upp är exakt samma sak som sker i Sverige och i hela västvärlden.

Om ni inte gillar ”det religösa” så strunta i det. Det är inte mycket som han pratar om sådant heller.
Det han säger och förklarar om bankerna är något av det bästa jag har hört. Jag lägger upp de två första avsnitten av hans 48 minuter långa predikan direkt här i bloggen och länkar sedan till de avslutande tre.
Del 2 är oerhört intensiv men man måste kolla på den 1:a innan för att förstå.


Alla 5 delarna kan ni se och lyssna på via denna länken.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Alla inlägg, Introduktion till penningreform, Penningreform. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Hur bankerna styr vårt samhälle del 9

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Vänta nu här bäste Zeke Varg… Du har Pellefantias blogg till höger, men INTE Hemimamma???*förnärmat hummande*Förbaskat bra filmer förstås…

 2. HEMIMAMMA skriver:

  kom ihåg att våra länkar här på AB också fungerar som reklam och signalerar vilka vi är…ERGO?? Vill du inte reklamera min blogg =0)Din sida görs regelbunden reklam för både i min länklista och då jag länkar till olika av dina inlägg..*förnärmat hummande*FÖRBASKAT bra filmer hörru!! Nu har jag sett alla och börjat om visningen för att lyssna noggrannare till detaljer…

  • superzeke skriver:

   ha ha, ta re lugnt. Håller just på att skapa listor på AB-bloggar och om du bara ”sköter dig” så kommer du garanterat med -:)Ja filmerna är verkligen bra, enormt amerikansk ”out-going” men med en häftig retorik och pedagogik. Han vill liksom få folk att ”vakna till”.Sådant behövs ibland.

 3. HEMIMAMMA skriver:

  Därom låtom oss nöja… =0)Jag sköter alltid mina uppgifter!! och snart blir det dags för mer bankirer i Hemimamma med!Flyger förbi och lämnar en hemikram

 4. Lincoln skriver:

  Jo, det han säger är bra men han verkar inte riktigt veta skillnaden mellan fiat-pengar och skuld/krediter. Men det sjuka med att ha ett skuld/kredit-system speglar han bra. Just att det är känslor är bra och att han drar inte in religion så mycket, precis som du påpekar.

 5. superzeke skriver:

  @LincolnJa det stämmer, fast det är nog medvetet av honom. Det måste till starka förenklingar för att få folk att ”vakna till”. Om man drar in skillnaden mellan Fiat och kreditpengar i det läget så missar man nog den här ”vakna upp effekten”.Det bästa är säkert att först få folk att förstå det helt orimliga i att staten låter privata banker trolla fram krediter/skulder och sedan ta ränta på detta och på så vis skapa en statsskuld när staten istället själv skulle kunna skapa pengar på ett mycket bättre och rättvisare sätt.Utan att det blir någon statsskuld och utan att några skatter på arbete behövs dras in.När folk har börjat förstå detta så kan man gå in på skillnad mellan Fiat och skuld/kredit baserade system.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s