Suck för alla dessa konspirationsteorier och foliehattar

Edit (tillägg)……på förekommen anledning så vill jag påpeka att all texten i detta inlägg är starkt IRONISK (de som tagit texten på allvar har med rätta blivit riktigt arga på mig). För att förstå ironin i texten så måste man se på videon vilket många tyvärr missat….. 🙂

Det är bara att beklaga alla dessa konspirationsteorier som uppstått i kölvattnet efter 9/11 händelserna för 10 år sedan. Förstår inte alla dessa foliehattar att våra vanliga media såsom kvällstidningar, radio och svenska televisionen förmedlar den korrektaste bilden vi kan få. Det är ju utbildade journalister med flerårig erfarenhet och vana som rapporterar, hur skulle någon av dessa amatörbloggare kunna åstadkomma något bättre än dessa proffs.

Jag har här hittat en kort och informativ video som ger den äkta och sanna bilden av vad som egentligen hände den där dagen den 11 september 2001. Det är bara att ta till sig av denna helt sanna och väl genombearbetade bild av själva händelseförloppet.

vd12345678 dn123456789 ex1234567 ab12345678 svt1234 ekot123

Annonser
Det här inlägget postades i Alla inlägg, Ekonomi och politik, Politik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Suck för alla dessa konspirationsteorier och foliehattar

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Det är väl som med fettskräcken?

  ”Follow thw money” bör gälla allt överallt, det har jag insett efter att ha läst

  ”Matrevolutionen” an Andreas Eenfeldt om hur vi intalats att äta oss sjuka och beroende av mediciner…

  (inlägg kommer)

  Hemikram ♥

 2. Ann Johansson skriver:

  Idag är inte journalistiken undersökande. De flesta nyheter plockas direkt från de stora amerikanska nyhetskanalerna och sänds utan någon form av skepticism eller koll på hur verklighetsbaserade de är. Pratar man med de proffsiga journalisterna så medger de själva detta, liksom att de får direktiv hur de ska skriva och vad de ska rapportera. Nästan all media ägs av av samma privata familj, som tillhör Bilderberggruppen. T.o.m politiker i andra länder ifrågasätter att regeringsledamöter deltar i dessa årliga möten, som inte är öppna för media. De regeringsledamöter som deltar kommenterar aldrig efteråt vad som har avhandlats på mötet. Detta är idag inte konspirationsteorier, utan har faktiskt tagits upp i EU. Tror de att EU-parlamentariker befattar sig med konspirationsteorier?
  Det är förvånande att du kallar något som kommer ur Bushs mun som äkta och sant, måste jag säga.
  Likaså är det förvånande att du anser att media ger en korrekt bild av vad som sker, när t.ex vår grundlag ändrades förra året utan att media rapporterade ett ord om det förrän efteråt, och knappt då heller. Om du kollar upp ändringen, så innebär den bl.a att ”All makt utgår från folket” har ändrats till ”All makt utgår ifrån de folkvalda”, samt att efter ändringen får svensk militär OCH utländsk militär anfalla svenska folket. Dessutom är det nu lagstadgat att Sverige är underordnat EU. Tycker du verkligen att det är korrekt att media låter en sådan ändring passera utan att upplysa folket om en sådan sak innan det sker? Vart har i så fall medias samhällsansvar tagit vägen? Vi som kallas konspirationsteoretiker behöver inga foliehattar, men de som tror på media borde ha det för att undvika propagandapparaten som media har urartat till.
  En sak till….Vi som är uppmärksamma på vad som händer har i flera år varnat för vacciner och dess biverkningar, så även vaccinationshysterin mot Svininfluensan. Även det kallades för ”konspirationsteori” men för ett par månader sedan var det enligt svenska forskarinstitut och läkare fakta som idag är erkänt även av Socialstyrelsen. Trots detta ser vi fortfarande reklam för vaccinering av tonåringar mot livmodercancer, medan det i andra länder är ett vedertaget fakta att detta kan ge livslånga biverkningar. Varför tar inte media upp det om de nu rapporterar så korrekt?

  • superzeke skriver:

   @Ann Johansson……

   Aj då, mitt inlägg var ironiskt menat. Om du jämför det jag skrev med innehållet i videon så förstår du säkert hur jag menar. Så jag håller helt med i allt som du skrivit i kommentaren. Bra skrivit av dig.

   Själv så förstår jag inte hur någon kan tro på den officiella versionen av 9/11
   händelserna. Det är ju så uppenbart att det är rena fantasier. Om du t.ex tittar på den
   här videon om hur WTC 7 föll ihop 7 timmar efter att de två andra byggnaderna utan att
   ens blivit träffat av något plan och det är ju bara ett exempel bland massor av av andra mystiska omständigheter. Nu är jag inte ironisk….. 🙂

 3. Perra J skriver:

  Hej Zeke!
  Man får passa sig lite om man vill vara ironisk i elektroniska medier. Och så FINNS det ju verkligen en massa folk som på spritt språngande allvar förfäktar just det du meddelar.
  Architects & Engineers inger hopp. Se även denna radiointervju:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2983&artikel=4690932
  (hör, rättare sagt: klicka på ”högtalaren”…)

  • superzeke skriver:

   Hej Perra
   Jo jag märkte att man lätt blir missförstådd och som du säger så kanske det nog fortfarande är den allmänna uppfattningen att den officiella versionen är riktig.

   Tack för radiolänken, jag hörde den redan igår och Architects & Engineers inger som sagt hopp. Den svenska intervjun måste vara väldigt ovanlig, jag kan inte minnas att någon enda gång i någon svensk lydmedia har ens yppats ett ord av kritik runt detta.

   Jag skrev själv ett blogginlägg om hetskampanjen mot vänsterpartisten Egon Frid vars enda ”brott” var att han skrivit under en namnlista om en oberoende undersökning av 9/11 händelserna……
   https://superzeke.wordpress.com/2011/07/04/hur-media-styr-vart-liv-och-vara-politiker/

 4. Perra J skriver:

  Ser man videon som du la ut så förstår man ju att du är ironisk, men eftersom man tror att videon handlar om GW Bush’s egen verison av det inträffade, så vill man ju inte ens klicka på den. Ingen vill väl utsätta sig för sånt! 🙂
  Oerhört intressant det här andra du länkar till. Sassersson har jag alltid gillat. En av de få vettiga som detta land har att komma med. Fruktansvärt, det som har skett!!

  • superzeke skriver:

   Tack Perra

   Jag får nog vara lite mer försiktig med sådana här hel-ironiska inlägg. De som brukar läsa min blogg fattar ju genast ironin men för någon som bara halkar in på den så är det förstås lätt att missförstå. Jättebra att du påpekar detta….. 🙂

  • superzeke skriver:

   Gjorde en förklaring längs upp i inlägget som förklarar det hela.

 5. Mavera skriver:

  Kul video! Det är helt klart, jag tvivlar inte en sekund, att den officiella versionen av 9/11 är en bluff. Kan inte förstå att jag själv bara för ett år sedan trodde på det! Detta året, och speciellt händelserna kring Libyenkrisen, har öppnat ögon för mycket. USA:s regering med alla de tillhörande myndigheter är skickliga skådespelare och sagoberättare. Allt från 9/11 till Bin Ladins så kallade gripande och dödande är ett STORT BLUFF. Det finns en massa material och seriösa statsvetare och vetenskapsmän, som bevisar att allt vad presenteras officiellt är en lögn. Så det är absolut ingen konspiration!

  • superzeke skriver:

   @Mavera
   Ja det var samma för mig, jag höll 9/11 som en öppen fråga och tog ingen ställning i det hela. Hade fullt upp med att studera penningsystemet. Men när jag för en tid sedan blev uppmärksammad på WTC 7 så började jag undersöka det hela. Och det kan ju bara leda till en sak, den officiella versionen av 9/11 är en ren bluff.

 6. Perra J skriver:

  Precis, Mavera. Jag hoppas du också tittar på Zekes andra inlägg – nämns här ovan – om Egon Frid, och Sasserssons analys av Kalla Fakta. Jag kippar ännu efter andan efter att ha sett detta, och skäms faktiskt över att vara svensk. Det här förtjänar större uppmärksamhet.

  • superzeke skriver:

   @Perra
   Det är inte att undra på att inga politiker vågar ta upp denna sak. Att ens andas om det är ju politiskt självmord. Jag förstår att Egon Frid gjorde avbön, det hade ju spolierat alla andra saker som han ville genomföra inom politiken och dessutom har han troligen familj att ta hand om. Han kan t.o.m blivit hotad. Men jag tycker att det var svagt av vänsterpartiet att ta avstånd ifrån honom, de borde istället stött honom och sagt att han fick ha sina egna åsikter. Ja jag tycker faktiskt att vänsterpartiet själva skulle uttryckt en önskan om en oberoende utredning av 9/11.

 7. Zeke Varg skriver:

  New World Order = det finansiella övertagandet och världsordningen som kommer ut av detta.

  Hitler skrev två böcker varav den sista ” New world order” inte är lika känd:

  Ett verktyg för New World Order är false flag terrorism.

  En del av underrättelsetjänsters arbete är att jobba med propaganda och desinformation via PRAVDA och över internet osv. Deras uppgift är att hålla den stora massan ovetande om sanningen bakom en del event genom smutskasting och allt man kan tänka ut.

  Det mest kända false flag eventet i modern tid som är väldigt lätt att genomskåda är sagan om de två tornen 2001. De flesta är ovetande om de fysiska lagar som gäller. För 911 är energiprincipen och Newtons tredje lag användbara för att bevisa varför tre hus inte kan ha en hastighetsförändring som går mot g i stora delar av sin kollaps. Skuldfrågan behöver inte avhandlas i detta skede utan man kan nöja sig med att studera hur tre hus rör sig neråt mot marken som funktion av tiden.

  Den officiella versionen är att de tre husen rasar i fritt fall och nära fritt fall därför att husens balkstruktur värmts upp så pass mkt att den mjuknat varvid husen ”pannkakar”. Även ett litet barn förstår att om balkarna alla är förvärmda så att de börjar att bli mjuka så kommer dessa balkar att påverka hastighetsförändringen att anta mindre värden än g.

  Det tredje huset som inte träffades av flygplan hade en accelation som var g i 2.25 sekunder av sin kollaps vilket motsvarar 8 våningar som alltså inte på ngt sätt gav ett motstånd vid raset. Sedan var hastighetsförändringen nära g.

  Anders Björkman bryter ner det effektivt på sin sida:

  http://heiwaco.tripod.com/nist7.htm

  Enligt energiprincipen så gäller att ett föremål som lyfts till höjden h får den potentiella energin Ep = mgh där m är massan, och h är höjden. Om föremålet sedan släpps kommer det att uträtta ett arbete på omgivningen , friktion pga luftmotstånd, samt omlagra potentiell energi till kinetisk Ek, dvs rörelseenergi. För de tre husen 911 kan vi bortse från luftmotståndet då dess inverkan är så pass liten i de låga hastigheter som vi studerar.

  När tex WTC 7 rör sig med g i 2.25 sekunder har vi 100 % konvertering av potentiell energi Ep till kinetisk energi Ek. Vad är problemet med detta? Jo det är att vi samtidigt har att systemet uträttar ett betydande rivningsarbete och detta kan inte fås ur intet, varifrån kommer energin till att pulvrisera betongen och riva strukturen så att denna kan kollapsa i fritt fall? Ja den måste ha kommit ur den potentiella energin och om den officiella rapporten stämmer så skulle energin för rivningsarbetet kommit från branden. Det innebär att allt stål måste tagits av branden över sin smältpunkt då fysikens lagar KRÄVER att hållfastheten är NOLL eftersom annars hade strukturen gett motstånd vid kollapsen och ett fritt fall hade varit omöjligt. Rivningsarbetet kommer av en kraft som verkar över en sträcka vilket då endast kan tas från den potentiella energin med följd att denna reducerats och därmed kan inte raset ske med hastighetsförändringen g.

  Ett av tvillingtornen sägs i NIST rapport utgöra en sk ”compressor” genom att dess vikt sägs krossa allt under sig och därmed driva raset neråt i fritt fall och mkt nära fritt fall. Detta är enligt ovan omöjligt. Extra tragiskt blir det genom att observera att denna ”comressor” visar sig luta 22 grader ut över gatan. För att denna del ska kunna utföra rivningsarbete på strukturen under måste den påverka denna med en kraft och enligt Newton III lag har vi en exakt lika stor motkraft. Det ger at denna compressor om den varit en compressor av motkraften tippats ner i gatan MEN då både compressorn och strukturen under denna rör sig med samma acceleration dvs mkt nära g och g så är kraftväxelverkan mellan dem noll eller mkt nära noll !! Enligt fysikens lagar är arbete definierad som en kraft verkande över en sträcka —> E = FS . Där F är kraft och S är sträcka så inses lätt att om F är noll så är rivningsarbetet noll….dvs den sk compressorn påverkar inte underliggande struktur.

 8. superzeke skriver:

  Tack Zeke, skall kolla de där två länkarna, Hitler-boken kände jag inte till.

  Till Zeke från Zeke….. 🙂

 9. Anders Limes skriver:

  Här är kärnan i problemet:

  http://limes.bloggagratis.se/2012/04/18/7762855-wtc-del-4-fritt-fall/

  De officiella utredningarna ljuger, vilket jag påvisar bortom alla tvivel i min text. Det är egentligen allt man behöver känna till om 911.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s