Social-moderaterna röstar igenom ESM-avtalet

Det verkar inte bättre än att den s.k ”politiska oppositionen” tillsammans med Alliansen skall rösta igenom ESM-skuldunions-pakten imorgon den 30 maj. Så nu kommer Stefan Löfven att göra det som han i all hast blev tillsatt för. Att fängsla Sveriges medborgare i en skuldunion där alla medlemsländer blir varandras gemensamma borgensmän så att banksystemet ohämmat kan fortsätta sin skuldsättning av svaga länder.

Se först denna enkla förklaring av ESM för att förstå hela vidden av vad ESM betyder.
Detta är oerhört viktigt att förstå eftersom det kommer att påverka er under hela er livstid.

Så om nu ESM röstas igenom så är målet för EU uppnått……enkelt recept för hur det är tänkt att fungera.

1. Hitta ett fattigt land med korrupta politiker och anslut till EU.
2. Överös landet med enorma lån mot statsobligationer.
3. Spekulera mot obligationerna så att räntan blir skyhög.

Landet kan naturligtvis inte betala tillbaka. Och det är ju det som är själva poängen i det hela. Det fattiga landet (som nu Grekland) är bara en slags målvakt för att utlösa ESM mekanismen.

4. Plocka sedan genom ESM-funktionen alla andra EU-länder på pengar (skattebetalarnas) som skickas TILL BANKERNA så att de kan låna ut MER till det skuldsatta landet så att dessa kan betala tillbaka räntekostnaderna. Och fortsätt så i en oändlig cirkel tills bankerna äger allt i alla länder.

Fast om finansparasiterna får fortsätta med detta så kommer de att såga av den gren de själva sitter på och i slutändan att varsebli att ”MÄNNISKOR KAN EXISTERA UTAN BANKER MEN BANKER KAN INTE EXISTERA UTAN MÄNNISKOR”.

För ingen kan äta sig mätt på skuldpapper eller dricka sig otörstig på digitala balansräkningar i en dator.

Nemokrati skriver också om detta här

ab123 ekot gp12 dn12 svd12345

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Ekonomi och politik, Introduktion till penningreform, Penningreform. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Social-moderaterna röstar igenom ESM-avtalet

 1. Farfar skriver:

  Regeringschefen har uttalat sig på Dagens Idioti. Läs och försök förstå något i det svammel som erbjuds. Man kan ju tro att han driver med folk eller är han bara dum?

  • superzeke skriver:

   Jag såg det……det var helt oerhört dåligt. Ett fullständigt totalt meningslöst svammel utan något som helst innehåll. Hur kan de hålla sådana meningslösa intervjuer……?

 2. Pingback: ESM «

 3. Lincoln skriver:

  Bra skrivet, Janne!
  Japp det är ett stort djävla skuldslavsfängelse de försöker spärra in oss i.
  Kanske borde vi alla göra som Grekerna – plocka ut våra pengar i kontanter och totalt bojkotta att använda bankernas krediter samt organisera lokala skattekontor utanför systemet som samlade in skatt till lokala allmännyttiga saker (det sista hittade jag på).

  Som du skriver – en parasit kan inte klara sig utan värden – men värden klara sig bättre utan parasiten.

 4. bohuslanningen skriver:

  Politikerna vi dumt nog givit förtroendet att föra vår talan i Riksdagen är Qvislingar hela bunten och borde tillsammans med moderpartierna aldrig ges en tanke om vidare engagemang i Sverige.
  Det är inte demokrati när ett fåtal personer sitter och följer riktlinjer upplagda av politiska partier som styrs av annan makt. Det är som vi vet den alltmer maktfulla bankeliten med Goldman sachs (Rothschild) vid styråran som håller i taktpinnen .

 5. Zeke Varg skriver:

  Det påminner exakt om hur man rånar uländer fast med en bindande ESM mekanism. Skuldsätt uländerna som återinvesterar lånen i WB underbankers rånföretag. När ulandsbefolkningen inte kan betala på lånen så extraherar bankmaffians bolag ländernas råvaror som utgör panten. Skattebetalarna i väst pröjsar. Sen när befolkningen svälter så visar man detta i pravda och folket tycker då bistånd måste till och cykeln återupprepas.
  Exakt på samma sätt görs även inom innovation i Sverige idag. Krony kapitalism när det är som bäst.

  • superzeke skriver:

   Ja, man blir förbannad, det går liksom på räls för Timbro-agendan.
   Och ingen som helst upplysning i media om det precis som du skriver här…
   http://limes.bloggagratis.se/2012/05/29/7996717-propaganda-del-1/

   Men det är ju inte så konstigt om man tittar på ägarförhållandena för media här…

   Klicka för att komma åt FriaTidningar-mediegranskning.pdf

   • Zeke Varg skriver:

    Ägarskap i media = centraliserat till en liten klick som länken säger korrekt. Kolla sedan koppligen via bla direkt släktskap med kända finansfamiljer. Då ser man direkt att den ekonomiska makten, samt makten att dupera folket ( dvs media) är centraliserad till ett ganska fåtal invidider. Genom att den finansiella eliten råkar sitta på ett antal direkt eller indirekt privata centralbanker och storbanker så har de ju också haft råd att handla det mesta, bla våra 110% köpta politiker.

 6. Pingback: Politikermarionetterna har godkänt bankpolitbyråns Gosplan | Ett nytt penningsystem

 7. Kerstin skriver:

  Det är mycket enklare att skylla på invandrarna när det brakar åt fanders, än att förstå varför det kraschar. Så inte kommer så många att ens försöka förstå ens 😦

  • superzeke skriver:

   Att hitta syndabockar är fundamentalt.

  • Bo de Silva skriver:

   Nja, det är väl inte riktigt rätt? Att skylla allt på invandrarna är typiskt det politiskt korrekta etablissemanget sätt att skuldbelägga oss svenskar, understödda av massmedia och inte minst Erik Ullenhag, som påstår i riksdagens plenisal, att vi svenskar ger alla invandrarna skulden för allt.
   Så förhåller det sig inte. Vad majoriteten av det svenska folket är kritiska mot är den förda MIGRATIONSPOLITIKEN och därför kan det ju inte vara invandrarnas fel? För dessa kan väl inte anklagas för att ha bestämt inriktningen på den svenska migrationspolitiken, eller om vår migrationsmyndighet ska strunta i att följa asyllagstiftningen osv, för det gör dom faktiskt – struntar i att följa uppgjorda asyllagar. Det ansvaret måste väl läggas 100 %-igt på våra folkvalda, som bestämt inriktningen på den förda politiken och på oss svenskar, som i allmänna val givit dem förtroendet att styra vårt land! Inte heller det ansvaret kan läggas på invandrarna.

   • superzeke skriver:

    Bo de Silva

    Jag tror du har missuppfattat detta blogginlägg. Det handlar inte det minsta om invandrare. Det handlar om hur EU försöker att skapa en skuldunion för att kunna göra hela EU till en stat där befolkningen (inklusive alla invandrare) i alla medlemsstater till borgensmän om man misslyckas med att plundra ett av medlemsländerna. Denna plundring av länder pågår för fullt i t.ex Grekland och Spanien. Och nu verkar ju snart Ukraina bli ett offer för detta. Det blir liksom ett moment 22 länderna och medborgarna mellan.

    Det är därför du hör så mycket om lata Greker o.s.v. Medan sanningen är ju att Greklands befolkning inte alls är skyldiga till denna situation. De som är skyldiga är ju banksystemet och korrupta politiker.

 8. Kerstin skriver:

  Och såvitt jag förstår var Jonas Bonnier med på senaste Bilderbergmötet i USA, liksom chefsredaktörer för någon eller några stora amerikanska tidningar.

  • superzeke skriver:

   Ja, han och Wallenberg. Båda dessas förfäder förekom och var väldigt aktiva när det gällde att fördela dödsboet och upplysa om Ivar Kreugers död 1932.

 9. Kerstin skriver:

  Ja, vad gav Wallenberg för Tändsticksfabriken? Var det en krona eller fem kronor.

 10. HEMIMAMMA skriver:

  Testar för att se om mina kommentarer hamnar i skräpet hos dig med…

  Hemikram

  • superzeke skriver:

   Absolut inte skräp, och inga kommentarer av dig har någonsin hamnat som skräp.

   Fattas väl bara annat….. 🙂

   • HEMIMAMMA skriver:

    Av någon outgrundlig anledning så hamnar jag i skräpet hos många bloggare…

    Såg du att jag skrev om pengar igår?

    Varm Hemikram ♥

    • superzeke skriver:

     Konstigt, den här sista kommentaren från dig hamnade i skräpposten….. 😦
     Måste fundera på varför?

     Skall kolla in din sida om pengar, har varit rätt så overksam på nätet sista tiden.

     Hörs
     Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s